Windows 10 problemen ?

Windows 10 instabiel na upgrade ? Niet bij Compoint!

Momenteel krijgen we veel vragen over Windows 10 problemen na de upgrade. Alléén de upgrade installeren is niet voldoende om uw pc soepel te laten werken!
Er wordt vaak negatief gedaan over Windows10, terwijl dat vaak komt door een verkeerde wijze van ‘upgraden’.
Dit is niet zo verwonderlijk, u heeft een vuilnisbak geschilderd!
De buitenkant lijkt mooi, maar binnen is het een rommel, ‘oud vuil’ uit uw vorige windows-versie is nog steeds aanwezig.
Helaas biedt Microsoft u wel een gratis upgrade aan, maar vertelt niet hoe u het beste verder kunt gaan om een stabiele pc te krijgen.
Onze oplossing:
Na de upgrade controleert u of uw Windows10 is geactiveerd en dus legitiem is.
Als dat in orde is moet de pc helemaal leeg gemaakt worden en een schone herinstallatie van Windows10 uitgevoerd worden.
‘Schoon’ betekent, dat de partities op de harddisk verwijderd worden en de installatie op een lege harddisk wordt uitgevoerd.
U zorg er natuurlijk wel voor, dat uw belangrijke bestanden en email-gegevens veilig op een externe harddisk staan, anders bent u die gegevens voorgoed kwijt!
De hele operatie neemt enige uren in beslag .
Al met al is dit geen eenvoudige procedure voor de gemiddelde computergebruiker, dus kunnen wij dit voor u uitvoeren.

Gezien de tijdsduur doen we dit natuurlijk niet aan huis, dat zou nachtwerk worden!
Omdat wij in onze werkplaats meerdere computers tegelijk behandelen kunnen wij dit zeer voordelig uitvoeren voor een vast, vooraf afgesproken, bedrag.

Duur?
Niet bij Compoint, vergelijkt u zelf maar:

Vier uur werk door, bijvoorbeeld, een student aan huis kost u pakweg 4x € 28,= plus € 9,= ‘voorfiets’-kosten, totaal € 121,=
Die vier uur werk door Compoint kost u € 59,=, wij fietsen niet naar u, maar halen gewoon uw pc thuis op!
Scheelt u een sloot koffie,  thee of limonade én u hoeft niet thuis te blijven zitten tot het karwei klaar is!
Voor data-behoud of -overdracht rekenen wij (op basis van 20 Gb) € 35,=.
Email overzetten rekenen wij op nacalculatie (gemiddeld € 25,=).
U krijgt uw pc terug met een soepel werkende Windows10 met al uw bestanden en email.
Let u er wel op, dat dit een schone Windowsinstallatie betreft, eventuele zelf aangeschafte software is daar niet bij inbegrepen, natuurlijk kunnen wij uw eigen aanvullende software ook installeren, mits dit aangeleverd wordt met een geldige licentie.
Bel voor een ophaal-afspraak: 0180-425621

Het is belangrijk om éérst een complete backup van uw bestanden en emails te maken.
Maar dat deed u natuurlijk altijd al …  😉

Uiteraard kan Compoint ook dit voor u verzorgen!

Share

Houdt uw laptop het hoofd wel koel?

Koelt uw laptop nog wel goed?
Blaast uw ventilator op volle toeren?
Wordt uw laptop erg warm?

HP-dv8000-FanDe laatste tijd zien we steeds vaker, dat laptops binnen drie jaar onherstelbaar defect raken.
De oorzaak is meestal een verstopte koeling, waardoor chips op het moederbord uitvallen.
Een laptop/notebook is erg compact en wordt van binnen zeer warm, terwijl de koeling vaak te wensen overlaat. Externe ‘onderleggers’ met koelventilator worden vaak aangeprezen als oplossing. Laat u zich niets wijsmaken, deze helpen NIET ! Het probleem zit in verstopping van de koelribben IN het notebook, dit wordt niet opgelost door er een beetje meer lucht tegen aan te blazen.
Voorkom teleurstelling en laat Compoint het koelsysteem van uw kostbare laptop controleren vóór het te laat is.

Wij demonteren uw laptop, reinigen en testen het koelsysteem. Resultaat is een stille, koele laptop, die daardoor beter presteert en langer meegaat.

Share

Opschonen is een vak

Een beetje rommel verwijderen kan iedereen, een computer opschonen is een vak!

Er wordt vaak gedacht, dat een slecht werkende pc door vervuiling of malware (schadelijke software) eenvoudig en snel is op te schonen. De auto of cv-installatie afstellen laat men doen, maar een pc (een gecompliceerd apparaat) afstellen is volgens velen een ‘makkie’…

Een computer goed opschonen en veilig maken kan niet in een uurtje!
Er zijn zat aanbieders in de markt, die zo’n ‘klusje’ wel even thuis klaren voor een hobby-tarief, met of zonder ‘voorrijd- (fiets) kosten.

Een gedegen opschoning bij Compoint duurt zo’n 4 á 5 uur! Uw pc is daarna gegarandeerd veilig en gemiddeld zo’n 50% sneller!

Ook internet staat vol lokkertjes met ‘oplossingen’, die uw trage pc wel even zullen versnellen. ‘Gratis’ te downloaden, maar uiteindelijk moet er toch betaald worden. Óf met geld óf met uw vertrouwelijke informatie. Vaak raakt u hiermee van de wal in de sloot.

Bespaar geld, voorkom extra schade aan uw pc en breng hem gelijk naar de specialist: Compoint.
Het lijkt duurder, maar is uiteindelijk goedkoper dan ‘half werk’: ‘Een korte pijn is beter dan een lange jeuk!’

Share

Service bij Compoint

Uw pc thuis gehaald en gebracht.

Geen mogelijkheid naar Compoint te komen? No point voor Compoint! Wij halen uw pc gratis thuis op, brengen hem na onderhoud weer netjes terug en sluiten hem werkend aan. Binnnen de regio* (Ridderkerk, H.I.Ambacht, Barendrecht, IJsselmonde) halen, terugbrengen en werkend aansluiten. Vóór wij bij u komen kunnen we telefonisch al een inschatting maken van het probleem en een indicatie van de reparatieprijs geven, zodat u nooit voor verassingen achteraf komt te staan.
Wij werken met een mobiele pinautomaat, dus geen contanten in huis nodig.
* Wij komen tegen een redelijke vergoeding ook buiten de regio.

MEER INFORMATIE

Share

Een nieuwe PC? Eérst naar Compoint

Klik in de menubalk op Systemen voor ONZE LAATSTE SYSTEEM-SUGGESTIES, van ‘Huis- tuin en keuken’- tot EXTREEM snelle PC’s. Onze PC’s worden in eigen huis naar uw wensen samengesteld en geleverd met 2 jaar hardware-garantie!

Op zoek naar een nieuw NOTEBOOK (Laptop)?


Wij leveren vrijwel alle merken, echter enkel op bestelling. Door het enorme aanbod in modellen is het voor ons niet mogelijk om hiervan voorraad te houden. Hierdoor kunnen wij u, meestal binnen 2 dagen, de nieuwste modellen tegen scherpe prijzen leveren. U koopt bij ons dus nooit een verouderd of showroommodel!

desktop

Share

Merken

Compoint is geauthoriseerd Microsoft Partner en levert, in uw belang, alleen computers met legale software.
Wij zijn ‘authorized reseller’ van o.a. Acer, AMD, BenQ, Intel. Kingston, Maxtor, MSI, Seagate, Toshiba. Dealer van o.a., Canon, Cisco, Eminent, Hewlett-Packard, Hitachi, Logitech en Samsung.

samsung

hp

amd

toshibawdasus
Share

Footer

Aan de informatie op onze website kunnen geen rechten worden ontleend. Onder voorbehoud van fouten, prijswijzigingen en beschikbaarheid. Alle genoemde merken zijn eigendom van de diverse licentiehouders.
Compoint ®© is een handelsnaam van Adfino Computing b.v. (KvK 24280219) 1997/2018 – Algemene voorwaardenPrivacyverklaringKlachtenregeling

Compoint merken

Morbi finibus malesuada magna eget egestas. Ut sit amet urna varius, posuere erat sit amet, vestibulum odio. Vivamus vitae posuere dolor. In ac tortor ipsum. Nulla tempus congue finibus. Ut magna purus, hendrerit at hendrerit id, laoreet vel enim. Integer at arcu blandit ante varius vehicula. In risus leo, condimentum sed enim et, molestie eleifend orci.

Pellentesque habitant morbi tristique senectus et netus et malesuada fames ac turpis egestas.

Share