Sinds 1997 de computerzaak van Ridderkerk voor bedrijven en particulieren

Menu

Beoordeel ons

Wij stellen de mening van onze klanten zeer op prijs en vernemen graag of u wel dan niet tevreden bent.
Ook suggesties over wat wij nog kunnen verbeteren zijn welkom!
Wilt u uw mening over Compoint met ons en anderen delen?
U kunt onderaan deze pagina uw reactie en sterren-beoordeling invullen, uw emailadres wordt niet gepubliceerd.

.

Rating: 5
Share

83 reacties op “Beoordeel ons”

 1. Heb mijn NUC nu sinds juni 2021 en het werkt werkelijk als een tierelier. Ben dr heel blij mee. Oók de combinatie met 2 schermen ivm mijn hobby stamboomonderzoek werkt super. Dank je wel voor het goede advies en de service.

 2. Wederom alle lof voor Compoint. Wat een goed advies! Ik wilde een notebook maar kon geen keuze maken.
  De prijs wat ik er voor uit wilde geven had ik wel en wat ik er mee wilde doen.
  Er is mij een fantastische notebook geleverd geheel naar wens. Alle software prima geïnstalleerd.
  Ook dank voor de glasheldere uitleg.

  Rating: 5
 3. Vorige week mijn trage laptop op advies van Jan van compoint volledig laten opschonen, een nieuwe systeem, update nieuwe Windows, & Office
  Alsof de laptop weer nieuw is. Super snel en wat een service, dinsdag ochtend gebracht en de volgende dag eind van de middag opgehaald.

  Rating: 5
 4. Ik ben zo blij dat ik Compoint heb gevonden vorig jaar! Als er iets met mijn laptop is, stelt het mij meteen gerust als ik hen bel. Ik kan altijd gelijk komen en op dezelfde dag is het opgelost. Ze zijn heel behulpzaam, leggen alles begrijpelijk uit en geven daarbij ook nog goed advies. Eigenlijk word ik al blij als ik ze bel (terwijl ik stress heb van mijn probleem) omdat ik weet dat het goedkomt 🙂

  Rating: 5
 5. Goed advies, en services, fijn dat ik daar heen bent gegaan voor mijn computers.

  Rating: 5
 6. Al heel lang klant bij Compoint.. Altijd goed advies en service op maat!. Gisteren mijn eerste NUC, heel blij mee en snel geleverd. Ik beveel Compoint zeker aan! Gewoon TOP!

  Rating: 5
 7. Al mijn Pc’s hier gekocht. Altijd goed advies en service. Onlangs hier mijn eerste NUC aangeschaft, heel blij mee en snel geleverd. Ik beveel Compoint zeker aan!

  Rating: 5
 8. Top service. Vrijdagmiddag gebracht en de volgende dag klaar. Laptop deed helemaal niets meer. Waren bang dat we alles kwijt waren. Maar gelukkig door de top service is alles gevonden en terug gezet.
  Een aanrader!!!!!

  Rating: 5
 9. Vandaag mijn in 2019 gekochte NUC computer software laten opschonen, de jaarlijkse beurt. ’s Morgens afgeleverd en laat in de middag kon ik hem ophalen. Ik had wat haperingen in mijn draadloze thuisnetwerk, maar door het opschonen werkt alles weer perfect. Wederom geweldige service.
  Ik memoreerde nog aan computers uit de jaren ’80 ter grootte van een wasmachine. De NUC vervoerde ik in mijn fietstas !

  Rating: 5
 10. Rond de jaarwisseling van 2017 een Laptop HP 17-bs092nd gekocht bij Compoint Computers waarbij data van de versleten LT is overgezet.
  Ook werden de instellingen voor mail en internet daarop geïnstalleerd.
  Uitstekend geholpen en alles werkt, ruim vier jaar verder, nog steeds naar behoren.
  Compoint kan ik van harte aanbevelen. Een aanrader dus.

  Rating: 5
 11. De NUC computer, die ik op 19 april 2019 kocht, voldoet nog steeds uitstekend. Het is een zeer snelle en geruisloze computer, die ik elke dag intensief gebruik. Hoewel ik een paar administraties doe en ook nog veel Word, Excel en foto bestanden op de “vaste schijf”(SSD kaart) heb opgeslagen is nog maar 43 GB in gebruik en is nog 179 GB beschikbaar.

  Uiteraard laat ik deze PC jaarlijks door Compoint een software update geven.

  Rating: 5
 12. Laptop kapot, ze hebben ernaar gekeken (zonder kosten) en gezegd dat het scharnierpunt afgebroken was. Vervolgens op een super goede en eerlijke manier advies gegeven. Goede service en deskundige mensen. Overigens super vriendelijk!

  Rating: 5
 13. De oude vuilnisbak ingeleverd en de bruikbare data overgezet in de nieuwe Intel Nuc. Alles werk weer perfect en up-to-date.
  Heel erg blij met dit resultaat. Dikke 10 voor het advies en de service. Kleine zaak maar grote klantgerichtheid. Top!

  Rating: 5
 14. perfect.
  Computer een upgrade gegeven.
  No nonsense, uitstekende expertise
  en heel snel weer klaar

  Rating: 5
 15. Compoint verdient een dikke pluim! Zij hebben niet alleen een grote keuze qua apparatuur en software, maar bieden ook uitgebreid aankoopadvies en bovenal een uitstekende service. Je wordt altijd snel, deskundig en klantvriendelijk geholpen. Top!

  Rating: 5
 16. Weer fijn geholpen met het advies over de NUC en geïnstalleerd.
  Snel en goed.

  Rating: 5
 17. mijn computer was zeer traag en had een fout in de harde schijf, gebracht met de vraag of dit verholpen kon worden. Dat is gedaan en het is een verademing zo snel hij weer is. Goede service en snel, De andere dag was hij al klaar. Een adres om zeker aan te raden.

  Rating: 5
 18. Begin oktober mijn computer gebracht voor update en na 24 uur was alles in orde. Helaas crashte de computer een paar weken later maar dit probleem
  werd snel verholpen en alles werk weer perfect. , De service en vriendelijkheid zijn top..

  Rating: 5
 19. Vladka en Jan, bedankt voor jullie adviezen bij de aankoop van mijn laptop. Ben zeer tevreden! Dat verklaart ook waarom ik al 20 jaar graag bij jullie klant ben. Succes verder met je bedrijf.

  Rating: 5
 20. Na een ‘foutje’ van mij goede, snelle en deskundige ‘SEH’ ontvangen.

 21. Heel fijn geholpen , vakkundig en zeer vriendelijk

  Rating: 5
 22. Jullie hebben telefonisch ondersteuning gegeven bij een storing in de printer-aansturing.
  Advies opgevolgd (recente Windows update verwijderd) en de printer doet het weer 100%.
  TOP-service, heel erg bedankt!!

  Rating: 5
 23. Opnieuw klantvriendelijk en professioneel geholpen. Fijn om te merken dat service belangrijk is voor deze zaak. Al jarenlang een betrouwbaar bedrijf.

  Rating: 5
 24. Pc werkt top ,bedankt voor de goede installatie

 25. Woensdag mijn trage laptop gebracht en omdat ik van een kennis hoorde dat hij er een SSD in had laten zetten had ik besloten om dat ook maar te laten doen. Ik had ook nog een probleem met Wifi maar misschien dat dat opgelost zou kunnen zijn als hij weer gemaakt zou zijn. De volgende dag was hij klaar en hij loopt nu weer prima. Ik ben ontzettend blij met hun advies, goeie service en deskundigheid. Zeer tevreden!

  Rating: 5
 26. Beste Vladka en Jan,

  Allemaal weer TOP geregeld. Alles geregeld/geinstalleerd zoals vooraf besproken.
  Bedankt.

  Rating: 5
 27. We komen eigenlijk zo lang als de zaak bestaat bij Compoint.
  Het moge duidelijk zijn dat ons dat goed bevalt.
  Of het nu om reparatie gaat of de aanschaf van een nieuwe laptop: we krijgen altijd deskundig advies.
  We zijn blij dat deze zaak zo dicht bij ons in de buurt is.

  Rating: 5
 28. De controle van mijn PC was zeer snel gereed. Kon niet sneller!

  Rating: 5
 29. Defecte HP laptop gebracht, was al wat verouderd. De volgende dag was deze al klaar en hij draait weer als nieuw. Je krijgt vooraf het kostenplaatje door. Goed advies, scherp tarief, snel gerepareerd. Zeer tevreden!!

  Rating: 5
 30. Kom al enkele jaren bij Compoint, tot volle tevredenheid.
  Niks geen opdringerig gedoe, gewoon goed advies en eerst kijken of er een oplossing voor je computerprobleem is en niet direct een nieuwe computer aanpraten.
  Reparaties dusdanig uitvoeren zodat bij een eventuele latere vervanging van de oude computer, de nieuwe onderdelen overgezet kunnen worden.
  Ben dik tevreden en ze zien mij zeker terug.
  Geweldige mensen van Compoint !

  Rating: 5
 31. Met mijn 10 jaar oude Windows7-Medion-desktop naar Compoint voor installatie van Windows10. Eerdere poging door Seniorweb-aanhuis was op niets uitgelopen.
  Na uitvoerig overleg wat raadzaam is met zo’n oud beest, opgraden of een nieuwe in alle openheid besloten: opgraden.
  Wederom naar volle tevredenheid geholpen.

  Rating: 5
 32. ik was op zoek naar een nieuwe laptop/pc.
  Heel duidelijk advies gekregen en deze geweldig vriendelijke mensen nemen alle tijd voor je om een en ander toe te lichten.
  Wat je heel vaak tegenkomt is pushen om je zo duur mogelijk te laten kopen, maar daar is bij Compoint totaal geen sprake van: gewoon duidelijk en eerlijk.
  Daar kunnen de grote jongens nog een hoop van leren

  Rating: 5
 33. Waar een kleine zaak “groot” in kan zijn. Betrouwbaar, deskundig en altijd met een goed advies. En wat vooral niet onvermeld mag blijven, altijd een goede en ook snelle service. Het beste adres in de regio!!

  Rating: 5
 34. Schade opgelopen aan mijn laptop. gebeld en goed geadviseerd. Met laptop naar de zaak. Onderdeel gevonden en besteld. Volgende dag was de laptop al weer bedrijfsklaar. Goede en vlotte service.

  Rating: 5
 35. Ik ben prima en snel geholpen met mijn pc probleem. Goede kennis van zaken en een geweldige service.

  Rating: 5
 36. Ben je voor het eerst op deze site omdat je op zoek bent naar een betrouwbaar en deskundig advies dan kun je met een gerust hart terecht bij Compoint. Je krijgt een deskundig persoonlijk advies en ze nemen de tijd voor je. Mijn nieuwe pc is helemaal naar wens geïnstalleerd en bestanden zijn keurig overgezet zodat ik thuis direct zonder problemen aan de slag kon. Ben superblij met het advies voor een goede pc voor mij en de service van Compoint!

  Rating: 5
 37. Was aan een nieuwe pc toe (oude ± 7 jaar en op ver zoeken van de bank en div. verenigingen) en kreeg het advies om een NUC aan te schaffen.
  om dat zij wisten waar ik hem voor nodig had en al jaren, vanaf begin Ridderhof , heb ik hun advies opgevolgd.
  ben zeer tevreden met het genomen advies en werk er inmiddels mee.
  vanwege dat advies en de al jaren goede en snelle service mijn beoordeling. helaas kan ik niet meer als 5 sterren geven, maar 8 is zeker verdiend.

 38. Een geweldige zaak, ik zou 10 sterren willen geven als het kon. Zo’n service moet je met een vergrootglas zoeken! Ik had, als vermoeide student in de laatste fase van afstuderen, een flink glas water over mijn laptop laten vallen, gelijk knetteren en rook, zwart scherm, niets werkte meer. Ik hád het ook niet meer: mijn afstudeerscriptie compleet verdwenen. Zes maanden werk weg, dit zou me een jaar extra studeren kosten. Mijn eigen stomme fout natuurlijk: geen backup gemaakt.
  De laptop was niet meer te redden, op advies van vrienden naar Compoint gebracht. Daar verwijderde men als eerste de harde schijf, maar ook die bleek niet meer te werken. Totaal drama!
  Het enige wat ze mij konden toezeggen: ‘We gaan ons best doen, maar beloven niets. Kosten zijn niet de prioriteit, eerst je data redden.’
  Men heeft zelfs in het weekend doorgewerkt om de data van mijn harde schijf proberen te redden.
  Maandag’s kwam het verlossende woord: zo’n 80% van mijn bestanden kon worden teruggehaald!
  Van school heb ik een paar weken uitstel gekregen voor mijn afstudeerscriptie, ik ben jullie eeuwig dankbaar!
  En de kosten? Bij Compoint was men erg begaan met mijn situatie, ik hoefde maar een fractie te betalen van de tijd die men er ingestoken had. Super! Super! Super!
  Bedankt, meneer en mevrouw van Compoint !!!

  Rating: 5
 39. Ik wilde de PC op zolder toch maar eens wat vaker gebruiken, maar daar moest ik een hoop geduld voor opbrengen. En op het laatst zat ik tegen een donker scherm aan te staren. Op naar Compoint waar ik vroeger al kwam, maar door de nodige faciliteiten van mijn werkgever een tijdje niet meer was geweest.
  PC langs gebracht en al snel werd ik gebeld wat er aan scheelde en werd er keurig uitgelegd wat wel / niet nodig was en wat de kosten daarvan zouden zijn. Binnen een paar dagen was het gepiept en moest ik het overeen gekomen bedrag betalen, dus geen verrassingen en de PC loopt als een zonnetje.

  Rating: 5
 40. Na het bericht van Microsoft te hebben gelezen, dat Windows 7 stopt heb ik advies ingewonnen bij Compoint. Ik was toe aan een nieuwe pc met de recente Office suite. Omdat ik een paar vereniging administraties doe + de gebruikelijke correspondentie, werd de NUC computer geadviseerd, hoewel ik aanvankelijk dacht aan een grote computerkast.

  De NUC werd binnen enkele uren geinstalleerd geleverd en functioneert zeer goed, vooral de snelheid is opvallend.
  Ook nu ben ik weer zeer tevreden over het advies, en de correcte aflevering.

  Rating: 5
 41. Prima zaak!
  De harde schijf stopte ermee, Compoint heeft dit vervangen en de computer functioneert weer super goed!
  Top!

  Rating: 4
 42. Na opstarten van de pc enkel blauw scherm ,snel contact opgenomen met Compoint en de pc daar afgeleverd .De volgende dag kon ik hem alweer ophalen en werkte hij weer naar behoren ,wat een vakman ,dank je wel ,ik beveel jullie jullie dan ook aan bij al mijn vrienden en kennissen!!

  Rating: 5
 43. Ik kom al een aantal jaren bij Compoint. Ben altijd naar grote tevredenheid geholpen. men is er deskundig en klantgericht. Laatst was de harde schijf van mijn zakelijk laptop defect. Ik ben snel en goed geholpen. Voor een fractie van de prijs van een nieuwe laptop heb ik nu de oude weer die werkt als een zonnetje! Deze zaak is een aanrader!

  Rating: 5
 44. voor mij is dit een Top zaak je wordt er deskundig geholpen en van advies voorzien.

  Rating: 5
 45. Vorige week een 10 jaar oude HP desktop computer, die al die tijd niet software- of hardwarematig was opgeschoond, een grondige schoonmaakbeurt laten geven. Er stond nogal wat rommel op de harde schijf, en bovendien bleek de harde schijf onbetrouwbaar en werd vervangen.
  Gebruikster is nu zeer tevreden, de computer is nu duidelijk sneller.

  De levertijd was zoals gewoonlijk snel, ik ben zeer tevreden.

  Rating: 5
 46. Zojuist een HP laserjet printer besteld, want ik ben al 15 jaar klant van Compoint. Vorig jaar was de harde schijf in mijn laptop versleten, maar alke gegevens werden overgezet naar de nieuwe harde schijf. Jaarlijks laat ik de computer opschonen. Ik ben zeer tevreden over Compoint.

  Rating: 5
 47. Onze 5 jaar oude computer was van de 1 op de andere dag uit de lucht. Compoint heeft de storing weten te traceren en op te lossen. Dit alleszins voor een acceptabele prijs en snelle tijd. Compoint is een superbedrijf en heeft er aan ons een klant bij.
  Advies: Ga zo door.

  Rating: 5
 48. Maak kennis met de firma Compoint, ik ben zeer tevreden met de firma Compoint, Hele snelle levering en een goede service, Goed advies,
  Het is een aanrader voor iedereen.

  Rating: 5
 49. Vakkundig geholpen, nieuwe Mini-PC gekocht vriendelijk en goede service!

  Rating: 5
 50. Weer een fijne ervaring gehad bij het kopen van een nieuwe computer. Goede en eerlijke voorlichting en duidelijke uitleg van waarom iets wel of niet te nemen. We blijven Compoint adviseren als het gaat om goede service en eerlijke voorlichting.
  De computer was zelfs een dag eerder klaar dan verwacht, helemaal top.

  Rating: 5
 51. Al zeker 20 jaar ben ik al klant bij Compoint en ben nog steeds uiterst tevreden over de voorlichting die zij -vrijblijvend- geven bij aanschaf, onderhoud en uitleg bij reparaties. Ook nu weer ben ik vreselijk goed en snel geholpen bij het oplossen van door mij veroorzaakte problemen met de computer.
  SERVICE schrijf je bij hen echt in hoofdletters!

  Rating: 5
 52. Kom al jaren bij Compoint en altijd naar volle tevredenheid.
  Deze keer niet voor het opschonen van mijn computer maar voor de aanschaf van een mooie, kleine, stille Mini PC kit (NUCi3).
  Alle data van de oude computer heeft Compoint prima overgezet.
  Ben zeer tevreden met Compoint ook met hun glasheldere uitleg!

 53. Prima en (klant)vriendelijk geholpen bij de aanschaf van een LapTop. Incl. het overzetten van data. Super snelle levering. Aanrader dus.

 54. Al jaren klant bij Compoint. Super laptops, zakelijk en prive, een nuc, beeldschermen, printers enz enz. Alles tot grote tevredenheid. En wanneer er een keer een probleem ontstaat is dat zo opgelost. Gewoon prima persoonlijke service, dat vind je niet zo veel meer, maar wel bij Compoint.

  Rating: 5
 55. Wederom een laptop naar wens gekocht bij Compoint met weer een erg snelle levertijd!
  Top-zaak!

  Rating: 5
 56. Problemen met WIFI thuis prima opgelost. Uitstekende service van Compoint

  Rating: 5
 57. Al vanaf het begin ( in de Ridderhof) klant bij deze voortreffelijke zaak. Goede spullen, goede service. Ben nog altijd zeer tevreden!

  Rating: 5
 58. ik ben heel blij dat mijn laptop perfect gemaakt is compoint heeft er heel veel werk van gemaakt ik raad het bedrijf bij iedereen aan
  hele goede en betrouwbare mensen en service en een goede prijs

 59. Een goede zaak en fijne mensen die ons goed helpen.
  Laptop en computer gekocht, goed advies en fijn geholpen.
  Wij zijn al jaren klant en blijven dat ook.
  Wij bevelen Compoint bij al onze familie en vrienden aan.

  Rating: 5
 60. Wat een fijne zaak met een uitermate behulpzame eigenaar met zijn echtgenote. Niets is hen teveel. Zij leggen alles goed en duidelijk uit aan de leek. Afspraken worden nagekomen. Hebben een 10 jaar oude laptop opgeschoond, werkt weer als nieuw. Andere elders gekochte laptop is vanwege garantie elders gerepareerd, maar door Compoint af-geïnstalleerd en tevens zijn alle bestanden weer teruggezet. Tenslotte is bij mij thuis de printer/scanner weer geïnstalleerd in een draadloos thuis netwerk. Dit alles is vlot afgehandeld en tot volle tevredenheid. Het zal duidelijk zijn dat Compoint mijn computerzaak is en dat ik mijn goede ervaringen zal delen met iedereen die het horen wil

 61. Na installatie van windows10 zag mijn pc de cd/dvd speler/brander niet. Dit werd snel en vakkundig opgelost en deze werkt weer als van ouds. Mijn complimenten. Uit ervaring weet ik dat wanneer je bij Compoint komt voor een nieuwe pc deze wordt samengesteld naar de wensen van de klant. En bij eventuele technische problemen er naar een goede oplossing wordt gezocht. Compoint is dan ook een aanrader.

  Rating: 5
 62. Hallo mijn naam is Bergmann.
  Ik kom al een aantal jaren bij Compoint Computers.
  Gewoon een geweldige zaak en servis en zij zijn niet zo duur.
  Moest pas geleden mijn laptop laten maken de kosten was helemaal niet zo veel.
  Kan anderen mensen Compoint echt aan bevelen.

 63. Goedemorgen helemaal met de gegeven reacties eens, ook ik doe regelmatig een beroep op de kunde en vakkennis van Compoint.
  Ben nooit teleurgesteld je kan het devies van Compoint het best omschrijven als “het onmogelijke doen we direct en wonderen duren iets langer” echt fantastisch zoals jullie de klanten helpen, niks meer en niks minder, helemaal top!!!!
  Mvg Adi de Haan

  Rating: 5
 64. Prima service en deskundige respons in geval van een probleem. kom er al meer dan 10 jaar, altijd fijn geholpen. zo doorgaan!

 65. Vanaf mijn eerste laptop kom ik al bij u. Uw vrouw en U zijn altijd even vriendelijk.
  U hebt mij al diverse keren geweldig geholpen -niets is u teveel.
  Ik zal u dan ook zeker bij iedereen aanbevelen.

 66. Pas bij jullie een nieuwe laptop aangeschaft, geweldige service! Uitgebreide uitleg gehad, die zelfs ik kon snappen, geen opdringerige praatjes. En toen hij klaar was kon ik er zo mee op internet en emailen, Zelfs alle bestanden van mijn oude laptop waren overgezet, die kon ik zonder moeite vinden. Iedereen scheldt op Windows 8.1, maar bij Compoint zie ik bijna geen verschil met Windows 7. Helemaal top! Jullie zijn je geld dubbel en dwars waard, zeker voor een digibeet zoals ik. Ik kan iedereen aanraden eerst bij Compoint langs te gaan.

  Rating: 5
 67. Heel tevreden met de snelle service van Compoint! Mijn laptop is inmiddels 6 jaar (best oud) en was erg traag geworden. Na een schoonmaak-beurt draait hij weer als nieuw.
  Fijne en betrouwbare service in de buurt!

 68. Mijn iMac was erg traag geworden. Na een flinke opschoonbeurt bij jullie draait hij als nooit tevoren. Fijne zaak, redelijke tarief en ook nog snel terug. Dik tevreden!

  Rating: 5
 69. Mijn complimenten voor uw vakmanschap en goede service!
  Een aanrader voor alle computersgebruikers van Ridderkerk en omstreken.

  Rating: 5
 70. Van de 17 jaar dat Compoint bestaat ben ik al 15 jaar tot volle tevredenheid klant, met computer, laptop, onderhoud en adviezen. Op naar de volgende 15 jaar. M.v.g. Dirk Terlouw

  Rating: 5
 71. Kleine zaak, maar grote service. Al meerdere keren ben ik uitstekend geholpen en is mijn computer weer als nieuw. Van mij mogen jullie nog eens 17 jaar doorgaan!

  Rating: 5

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Translate »