Sinds 1997 de computerzaak van Ridderkerk voor bedrijven en particulieren

Menu

Beoordeel ons

Wij stellen de mening van onze klanten zeer op prijs en vernemen graag of u wel dan niet tevreden bent. Ook suggesties over wat wij nog kunnen verbeteren zijn welkom.
Wilt u uw ervaringen met Compoint met ons en anderen delen?
U kunt hier uw reactie en sterren-beoordeling invullen, uw emailadres wordt niet gepubliceerd.

.

Rating: 5
Share

29 reacties op “Beoordeel ons”

 1. Vorige week een 10 jaar oude HP desktop computer, die al die tijd niet software- of hardwarematig was opgeschoond, een grondige schoonmaakbeurt laten geven. Er stond nogal wat rommel op de harde schijf, en bovendien bleek de harde schijf onbetrouwbaar en werd vervangen.
  Gebruikster is nu zeer tevreden, de computer is nu duidelijk sneller.

  De levertijd was zoals gewoonlijk snel, ik ben zeer tevreden.

  Rating: 5
 2. Zojuist een HP laserjet printer besteld, want ik ben al 15 jaar klant van Compoint. Vorig jaar was de harde schijf in mijn laptop versleten, maar alke gegevens werden overgezet naar de nieuwe harde schijf. Jaarlijks laat ik de computer opschonen. Ik ben zeer tevreden over Compoint.

  Rating: 5
 3. Onze 5 jaar oude computer was van de 1 op de andere dag uit de lucht. Compoint heeft de storing weten te traceren en op te lossen. Dit alleszins voor een acceptabele prijs en snelle tijd. Compoint is een superbedrijf en heeft er aan ons een klant bij.
  Advies: Ga zo door.

  Rating: 5
 4. Maak kennis met de firma Compoint, ik ben zeer tevreden met de firma Compoint, Hele snelle levering en een goede service, Goed advies,
  Het is een aanrader voor iedereen.

  Rating: 5
 5. Vakkundig geholpen, nieuwe Mini-PC gekocht vriendelijk en goede service!

  Rating: 5
 6. Weer een fijne ervaring gehad bij het kopen van een nieuwe computer. Goede en eerlijke voorlichting en duidelijke uitleg van waarom iets wel of niet te nemen. We blijven Compoint adviseren als het gaat om goede service en eerlijke voorlichting.
  De computer was zelfs een dag eerder klaar dan verwacht, helemaal top.

  Rating: 5
 7. Al zeker 20 jaar ben ik al klant bij Compoint en ben nog steeds uiterst tevreden over de voorlichting die zij -vrijblijvend- geven bij aanschaf, onderhoud en uitleg bij reparaties. Ook nu weer ben ik vreselijk goed en snel geholpen bij het oplossen van door mij veroorzaakte problemen met de computer.
  SERVICE schrijf je bij hen echt in hoofdletters!

  Rating: 5
 8. Kom al jaren bij Compoint en altijd naar volle tevredenheid.
  Deze keer niet voor het opschonen van mijn computer maar voor de aanschaf van een mooie, kleine, stille Mini PC kit (NUCi3).
  Alle data van de oude computer heeft Compoint prima overgezet.
  Ben zeer tevreden met Compoint ook met hun glasheldere uitleg!

 9. Prima en (klant)vriendelijk geholpen bij de aanschaf van een LapTop. Incl. het overzetten van data. Super snelle levering. Aanrader dus.

 10. Al jaren klant bij Compoint. Super laptops, zakelijk en prive, een nuc, beeldschermen, printers enz enz. Alles tot grote tevredenheid. En wanneer er een keer een probleem ontstaat is dat zo opgelost. Gewoon prima persoonlijke service, dat vind je niet zo veel meer, maar wel bij Compoint.

  Rating: 5
 11. Wederom een laptop naar wens gekocht bij Compoint met weer een erg snelle levertijd!
  Top-zaak!

  Rating: 5
 12. Problemen met WIFI thuis prima opgelost. Uitstekende service van Compoint

  Rating: 5
 13. Al vanaf het begin ( in de Ridderhof) klant bij deze voortreffelijke zaak. Goede spullen, goede service. Ben nog altijd zeer tevreden!

  Rating: 5
 14. ik ben heel blij dat mijn laptop perfect gemaakt is compoint heeft er heel veel werk van gemaakt ik raad het bedrijf bij iedereen aan
  hele goede en betrouwbare mensen en service en een goede prijs

 15. Een goede zaak en fijne mensen die ons goed helpen.
  Laptop en computer gekocht, goed advies en fijn geholpen.
  Wij zijn al jaren klant en blijven dat ook.
  Wij bevelen Compoint bij al onze familie en vrienden aan.

  Rating: 5
 16. Wat een fijne zaak met een uitermate behulpzame eigenaar met zijn echtgenote. Niets is hen teveel. Zij leggen alles goed en duidelijk uit aan de leek. Afspraken worden nagekomen. Hebben een 10 jaar oude laptop opgeschoond, werkt weer als nieuw. Andere elders gekochte laptop is vanwege garantie elders gerepareerd, maar door Compoint af-geïnstalleerd en tevens zijn alle bestanden weer teruggezet. Tenslotte is bij mij thuis de printer/scanner weer geïnstalleerd in een draadloos thuis netwerk. Dit alles is vlot afgehandeld en tot volle tevredenheid. Het zal duidelijk zijn dat Compoint mijn computerzaak is en dat ik mijn goede ervaringen zal delen met iedereen die het horen wil

 17. Na installatie van windows10 zag mijn pc de cd/dvd speler/brander niet. Dit werd snel en vakkundig opgelost en deze werkt weer als van ouds. Mijn complimenten. Uit ervaring weet ik dat wanneer je bij Compoint komt voor een nieuwe pc deze wordt samengesteld naar de wensen van de klant. En bij eventuele technische problemen er naar een goede oplossing wordt gezocht. Compoint is dan ook een aanrader.

  Rating: 5
 18. Hallo mijn naam is Bergmann.
  Ik kom al een aantal jaren bij Compoint Computers.
  Gewoon een geweldige zaak en servis en zij zijn niet zo duur.
  Moest pas geleden mijn laptop laten maken de kosten was helemaal niet zo veel.
  Kan anderen mensen Compoint echt aan bevelen.

 19. Goedemorgen helemaal met de gegeven reacties eens, ook ik doe regelmatig een beroep op de kunde en vakkennis van Compoint.
  Ben nooit teleurgesteld je kan het devies van Compoint het best omschrijven als “het onmogelijke doen we direct en wonderen duren iets langer” echt fantastisch zoals jullie de klanten helpen, niks meer en niks minder, helemaal top!!!!
  Mvg Adi de Haan

  Rating: 5
 20. Prima service en deskundige respons in geval van een probleem. kom er al meer dan 10 jaar, altijd fijn geholpen. zo doorgaan!

 21. Vanaf mijn eerste laptop kom ik al bij u. Uw vrouw en U zijn altijd even vriendelijk.
  U hebt mij al diverse keren geweldig geholpen -niets is u teveel.
  Ik zal u dan ook zeker bij iedereen aanbevelen.

 22. Pas bij jullie een nieuwe laptop aangeschaft, geweldige service! Uitgebreide uitleg gehad, die zelfs ik kon snappen, geen opdringerige praatjes. En toen hij klaar was kon ik er zo mee op internet en emailen, Zelfs alle bestanden van mijn oude laptop waren overgezet, die kon ik zonder moeite vinden. Iedereen scheldt op Windows 8.1, maar bij Compoint zie ik bijna geen verschil met Windows 7. Helemaal top! Jullie zijn je geld dubbel en dwars waard, zeker voor een digibeet zoals ik. Ik kan iedereen aanraden eerst bij Compoint langs te gaan.

  Rating: 5
 23. Heel tevreden met de snelle service van Compoint! Mijn laptop is inmiddels 6 jaar (best oud) en was erg traag geworden. Na een schoonmaak-beurt draait hij weer als nieuw.
  Fijne en betrouwbare service in de buurt!

 24. Mijn iMac was erg traag geworden. Na een flinke opschoonbeurt bij jullie draait hij als nooit tevoren. Fijne zaak, redelijke tarief en ook nog snel terug. Dik tevreden!

  Rating: 5
 25. Mijn complimenten voor uw vakmanschap en goede service!
  Een aanrader voor alle computersgebruikers van Ridderkerk en omstreken.

  Rating: 5
 26. Van de 17 jaar dat Compoint bestaat ben ik al 15 jaar tot volle tevredenheid klant, met computer, laptop, onderhoud en adviezen. Op naar de volgende 15 jaar. M.v.g. Dirk Terlouw

  Rating: 5
 27. Kleine zaak, maar grote service. Al meerdere keren ben ik uitstekend geholpen en is mijn computer weer als nieuw. Van mij mogen jullie nog eens 17 jaar doorgaan!

  Rating: 5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *